Menu Sluiten

Tandem Parachutespringen Nederland

Een echte rage: een gave tandemsprong maken

Tandem parachutespringen in Nederland is steeds meer een rage aan het worden. Niet zo vreemd eigenlijk, want tandem parachutespringen in Nederland is een van de meest energieke en spannende activiteiten die je kunt doen. Tandem parachutespringen in Nederland houdt in dat je amen met een begeleider een parachutesprong maakt op een mooie plek in Nederland. Dat kan de Veluwe zijn, de Waddeneilanden Texel of Ameland, de kustprovincie Zeeland, Amsterdam of Lelystad. Het maakt dus feitelijk niet uit waar in Nederland je woont: er is altijd wel een vliegveld bij jouw in de regio waarvandaan je een tandemsprong kunt maken!

Bestel een tandem Parachutespringen boven Nederland

Hoe gaat tandem parachutespringen in Nederland in zijn werk?

Als je ervoor kiest om tandem parachutespringen in Nederland te boeken via dé beste aanbieder in Nederland, Parachute-springen.nl, kun je kiezen uit twee soorten tandemsprongen: een sprong vanaf een hoogte van 4 kilometer (voor 284 euro) en een sprong vanaf een hoogte van 3 kilometer (voor 209 euro per sprong). Nadat je veiligheidsinstructies hebt gekregen van jouw mede-tandemspringer, krijgen jullie het equipment (veiligheidspak & parachute) aan en kan de vlucht beginnen. Eerst stijg je naar de juiste hoogte, wat al een belevenis op zich is. De komt het moment om de sprong te maken. Als een raket bereik je een topsnelheid van zo’n 190 km/u tot 200 km/u. Dit vrije-val-moment duurt een halve tot één minuut. Hierna klapt het valscherm uit en kun je je hert ophalen aan het prachtige landschap dat je nu vanaf grote hoogte kunt bewonderen. amen met jouw begeleidende springer landt je vervolgens weer op het vliegveld vanwaar je zojuist vertrok. Je hebt er een belevenis bij die je levenslang zal bijblijven en waar je – al dan niet via de gemaakte video van jouw jump – nog vaak met een goed gevoel aan terug kunt denken.

Ga snel naar onze website voor een boeking

Kies nu voor tandem parachutespringen in Nederland en boek een arrangement bij Parachute-springen.nl. Natuurlijk kun je een parachutesprong ook als mooie geschenk weggeven aan een vriend, familielid, partner of collega. Kijk snel op onze website en bestel een tandemsprong vanaf Texel, Ameland of Midden-Zeeland.

Tandem Parachutespringen Nederland is gaaf

Neem ook eens een kijkje op de volgende pagina’s op deze website:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *