Menu Sluiten

Leren parachutespringen Nederland

Parachutespringen is lange tijd iets geweest dat alleen voor (dienstplichtige) militairen en mensen met een grote portemonnee bereikbaar was. Maar dat is al jarenlang niet meer zo. Leren parachutespringen in Nederland is een echte trend geworden. Steeds meer Nederlanders kiezen er dan ook voor om deze tandemsprong ‘in het diepe’ te maken. Wil je echt leren parachutespringen in Nederland, dan kun je het beste kiezen voor een opleiding op een van de paracentra van Parachute-Springen.nl. Bij ons kun je leren parachutespringen in Nederland bij vier locaties. Je kunt springen vanaf het vliegveld Midden-Zeeland, maar ook op Texel of Ameland.

Leren parachutespringen Nederland is super leuk

Waarom kiezen voor leren parachutespringen in Nederland?

Er zijn redenen genoeg om lessen parachutespringen te volgen. Enkel argumenten voor leren parachutespringen:

  • Houd je van adrenaline, spanning en de kick van een vrije val, dan is parachutespringen een activiteit die je zeker op je to do-lijst moet hebben staan. Een sprong uit een vliegtuig is een geweldige ervaring, en zeker de vrije val waarbij je een snelheid 200 km/u haalt.
  • Niet alleen de sprong zelf, maar ook de vrije val nadat de parachute is opengegaan, is een superieur avontuur. Je geniet minutenlang van de mooiste panorama’s die je in je leven zult zien.
  • Leren parachutespringen in Nederland via meerdere tandemsprongen is relatief goedkoop. Voor enkele honderden euro’s kun je al meerdere sprongen maken en een brevet haken voor het maken van individuele parachutesprongen zonder instructeur. Mooi toch?

Boek nu jouw eigen parachutesprong lessen

Gun jezelf ook de ultieme ervaring van een razendsnelle vrije val en daarna een onvergetelijke zweefvlucht boven de Veluwe, Ameland of Texel. Onze opleidingen worden gegeven door goed opgeleide en ervaren parachutisten, die altijd met je mee springen. Profiteer van onze professionele begeleiding en scherpe prijzen voor lessen en tandemsprongen op Parachute-Springen.nl.

Vanaf Texel Ameland of Midden Zeeland leren parachutespringen

Neem ook eens een kijkje op de volgende pagina’s op deze website:

Parachutespringen locaties Nederland

Tandem Parachutespringen Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *