Menu Sluiten

Parachutespringen Nederland tandemsprong

Een enerverende en onvergetelijke ervaring

Parachutespringen of valschermspringen is een van de meest enerverende ervaringen die je kunt meemaken. Een avontuur dat een adrenalinestoot geeft die je nog nooit eerder ervaren hebt. Heb je nog nooit eerder gesprongen of nog geen brevet, dan is parachutespringen in Nederland via een tandemsprong perfect voor jou. Je maakt iets mee dat je nooit meer zult vergeten. Samen met een gecertificeerde en ervaren parachutespecialist vertrek je per vliegtuig vanaf een Nederlands vliegveld. Dat kan Teuge in Apeldoorn zijn, maar ook kun je springen in en rond het eiland Texel, Amsterdam, Lelystad, Ameland of in Midden-Zeeland bij het dorpje Arnemuiden. Op welke locatie je ook parachutespringen in Nederland via een tandemsprong, het gave gevoel en de enorme boost energie die je hiervan krijgt, zijn in heel Nederland hetzelfde.

Tandemsprong maken op Texel Ameland of Midden-Zeeland

Parachutesprong hoort op de to do-lijst van avonturiers

Parachutespringen in Nederland per tandemsprong hoort steevast op het to do-lijstje van Nederlandse avonturiers te staan. Wie nog nooit parachutespringen in Nederland via een tandemsprong heeft meegemaakt, kan zichzelf niet tot ultieme daredevil bestempelen. Regel daarom nu een gave sprong uit een vliegtuig via Parachute-springen.nl, dé voordelige en betrouwbare aanbieder van parachutesprongen op diverse locaties in Nederland. Ervaar de onweerstaanbare kriebels als je op en Nederlands vliegveld in het vliegtuig stapt. Het opstijgen en de klim naar drie of vier kilometer hoogte is al een belevenis op zich. Maar helemaal spannend wordt het als de schuifdeur opengaat en je onder je in miniatuur de contouren van het Nederlandse landschap kunt zien. Samen met jouw begeleider duik je vervolgen de diepte in, tot je een snelheid van 200 kilometer per uur haalt. Daarna klapt de parachute open en vlieg je met jouw compagnon langzaam terug naar de aarde.

Reserveer alvast tegen scherpe tarieven

Beloon jezelf met het t(h)rillerige gevoel van hoogte, vrij val en zweven door de lucht en boek jou ultieme ticket om parachutespringen in Nederland via een tandemsprong mee te maken. Wedden dat je na jouw sprong nog een keer wilt? Boek meteen een tandemsprong vanaf Texel, Ameland of Midden-Zeeland.

Parachutespringen Nederland tandemsprong maken

Neem ook eens een kijkje op de volgende pagina’s op deze website:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *