Menu Sluiten

Parachutespringen Nederland Apeldoorn

Een energie-injectie die zijn gelijke niet kent

Een snelle kermisattractie in bijvoorbeeld de Efteling of Walibi is leuk en geeft een kick, maar echt niet het meest sensationele avontuur dat je kunt meemaken. Wil je echte adrenaline door je ader heen voelen gieren, ga dan parachutespringen in Nederland bij Apeldoorn. Parachutespringen in Nederland bij Apeldoorn – of op een andere locatie – geeft je een energie-injectie die zijn gelijke niet kent. Bij Parachute-springen.nl kun je terecht voor voordelige sprongen bij Apeldoorn, maar ook op andere locaties in ons land, zoals in Zeeland of op de Waddeneilanden.

Maak een vrije val met parachutespringen in Nederland boven Apeldoorn

Hoe gaat parachutespringen in Nederland bij Apeldoorn in zijn werk?

Nadat je jouw tandemsprong voor parachutespringen in Nederland bij Apeldoorn hebt geboekt, weet je wanneer jouw parachute spring plaatsvindt en waar (bij Teuge op de Veluwe, nabij Apeldoorn. Als het redelijk tot goed weer is, kun je vanaf zes jaar bij ons springen, waarbij kinderen uiteraard toestemming moeten hebben van hun ouders. Voordat het vliegtuig vertrekt, krijg je een duidelijke instructie van een van onze medewerkers. En daarna begint jouw ultieme avontuur. Het vliegtuig stijgt tot een hoogte van drie of vier kilometer, al naar gelang jouw wensen. Intussen heb je de parachute al om en zit je vast aan jouw begeleider. Als je uit het raampje kijkt, zie je onder je de schitterende pracht, fraaie bossen en zandgronden van de Veluwe voorbijtrekken. Dan is het zover en is het tijd om het vliegtuig te verlaten. Als een raket vlieg je omlaag, tot je zo’n 160-210 kilometer per uur haalt. Na de vrije val, die maximaal een minuut duurt, klapt zich het valscherm open. Nu komt de tweede kick die je gaat ervaren, want het uitzicht dat je hebt is werkelijk onvergetelijk! Ten slotte landt je weer veilig met beide benen, met de instructeur, op de grond.

Het ultieme cadeau

Gun jezelf of een bekende het ultieme cadeau: parachutespringen in Nederland bij Apeldoorn. Een avontuur om je altijd te blijven herinneren!

Parachutespringen Nederland kan ook boven Apeldoorn

Neem ook eens een kijkje op de volgende pagina’s op deze website:

Parachutespringen locaties Nederland

Tandem Parachutespringen Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *