Menu Sluiten

Parachutespringen Nederland leeftijd

Geen droom of wens is te jong of te oud om te verwezenlijken. Heb jij altijd al willen parachutespringen? Pak dan jouw kans! Laat jouw angsten varen en grijp de kans van je leven. Bij Parachutespringen.nl kun je eenvoudig online jouw parachutesprong boeken. Alles wat je moet weten over de leeftijd voor parachutespringen lees je hier.

Parachutespringen Nederland leeftijd

Hoe oud of jong moet je zijn om te mogen springen?

Om parachute te mogen springen in Nederland moet je bij Parachutespringen.nl minstens 6 jaar zijn. Deze parachutespringen Nederland leeftijd geldt voor tandemsprongen. Vanaf de leeftijd van 6 jaar mag je samen met een gekwalificeerde instructeur een parachutesprong maken. Wilt jouw zoon, dochter, neefje of nichtje graag eens parachutespringen? De parachutespringen Nederland leeftijd is daarvoor 6 jaar!

Tot welke leeftijd?

Er is geen wettelijke maximum leeftijd voor parachutespringen. Dus ben jij op leeftijd, maar heb je altijd al eens willen parachutespringen? Pak dan jouw kans. Het is wel belangrijk om zelf het voortouw te nemen wat betreft risico’s. Heb jij last van hartklachten, duizelingen of andere (chronische) klachten? Dan is heeft het springen niet zozeer te maken met de leeftijd, maar meer met jouw eigen risico factoren. De parachutespringen Nederland leeftijd heeft daar weinig invloed op. Ben je in de tachtig zonder gezondheidsklachten? Dan is een sprong zeker mogelijk. Wel is er een grens qua gewicht. Om de optimale prestatie van de uitrusting te kunnen garanderen, is het maximum gewicht 100 kilo.

Het is al mogelijk om een tandemsprong te maken vanaf 6 jaar. Zo kun je samen met jouw kinderen al vroeg deze unieke ervaring beleven. Er is geen maximum parachutespringen Nederland leeftijd. Wanneer jij een goede gezondheid hebt, kun je parachutespringen zo lang als je wilt! Boek vandaag nog een tandemsprong vanaf Texel, Ameland of Midden-Zeeland.

Vanaf welke leeftijd mag je parachutespringen

Neem ook eens een kijkje op de volgende pagina’s op deze website:

Parachutespringen locaties Nederland

Tandem Parachutespringen Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *