Menu Sluiten

Parachutespringen Nederland prijzen

Parachutespringen-Nederland.nl weet maar al te goed dat sommigen het avontuur niet uit de weg willen gaan. Extreme sporten zoals parachutespringen zijn voor die mensen perfect! Ben je ook zo iemand? Dan heb je geluk: Parachutespringen-Nederland.nl maakt het mogelijk om voor een voordelige prijs, en weliswaar onder professionele begeleiding, de sprong te wagen.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat je graag weet wat je van die prijs kan verwachten. Hieronder vind je een overzicht op de parachutespringen Nederland prijzen die bij Parachutespringen-Nederland.nl worden gehanteerd!

Informatie over parachutespringen Nederland prijzen

Alles over de parachutespringen Nederland prijzen

Nederland loopt over van de prachtige locaties waar je parachute kan springen, dat is zeker. Hieronder vind je wat meer informatie over de parachutespringen Nederland prijzen:

1. Een sprong van 3 kilometer hoogte

Wil je vanaf 3 kilometer hoogte springen? Dan betaal je bij Parachutespringen.nl 209,00 euro.

2. Een sprong vanaf 4 kilometer hoogte

Kies je voor een parachutesprong vanaf 4 kilometer hoogte, dan bedraagt de kostprijs 284,00 euro.

3. Foto’s en video opnames

Wil je je sprong laten vereeuwigen op foto’s en/of video? Dat kan ook, voor 115 euro bovenop de kostprijs die je betaalt voor je sprong zelf.

4. Remove Before Flight Keyring en Co2 vergoeding

Ten slotte kan je bij Parachutespringen.nl zelfs kiezen voor een Remove Before Flight Keyring – te koop voor slechts 3,95 euro – en een CO2 vergoeding voor niet meer dan 0,95 euro.

Veiligheid en kwaliteit gegarandeerd

Als je een parachutesprong waagt, dan wil je vanzelfsprekend ook weten wat je voor de kostprijs krijgt. Bij Parachutespringen.nl staan duidelijkheid en veiligheid centraal en je wordt dan ook op professionele wijze gebriefd voor de sprong. Daarbij krijg je vakkundige begeleiding tijdens de tandemsprong met je begeleider, zodat je hoe dan ook veilig en wel op de begane grond terechtkomt.

De parachutespringen Nederland prijzen zijn de ervaring hoe dan ook waard. Vertrouw op Parachutespringen.nl en waag met je familie of vrienden de kans – of liever de sprong – van je leven! Boek daarom vandaag nog een tandemsprong vanaf Texel, Ameland of Midden-Zeeland.

Parachutespringen Nederland prijzen bekijken en meteen boeken

Neem ook eens een kijkje op de volgende pagina’s op deze website:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *